A+ R A-

O nama

Tvrtka Gumi-klinika Pržnjević d.o.o. osnovana je 1984. godine u Tomislavgradu. Specijalizirani smo po pitanju distribucije pneumatika i naplataka za sve vrste motornih vozila, kao i pneumatika za motore i skutere.

Naš servis opremljen je suvremenom opremom za montažu i balansiranje te za geometriju kotača (centriranje trapa). Opremljeni smo i najmodernijim strojevima za montažu RFT (Run Flat Tires), BSR (Bridgestone Support Ring) i PAX (Michelin run on flat tehnologija).

Kroz dugogodišnje iskustvo osnovni cilj je bio i ostao opravdati povjerenje kupaca individualnim i profesionalnim pristupom, širokim asortimanom pneumatika, pristupačnom cijenom i kvalitetom usluge. Trebate li nove ili reparirane gume, balansiranje, vulkaniziranje ili montažu, imamo rješenje za Vas! Također, vršimo balansiranje i montažu kamionskih, autobusnih, guma za motor kotače, skutere ...

Za njegu Vašeg vozila koristimo samo testirane proizvode koji imaju uporabnu dozvolu zaštite okoliša. Koristimo i najmoderniju "Kemppi" opremu za zavarivanje (npr. alu-felge).

U sklopu naše tvrtke nalazi se caffe bar "Iskon" u kojem se možete osvježiti uz dnevni tisak i auto klub.

Na raspolaganju smo Vam u sljedećem radnom vremenu:  08:00 – 17:00, subotom 08:00 – 12:00.

Mnoštvo zadovoljnih klijenata i tvrtki neka Vam budu poticaj da nam se obratite s povjerenjem!

Vaša Gumi-klinika!

 


Michelin

Continental

Dunlop

Good Year

Bridgestone

Sava

Pirelli


Login